Mengenai Kami

Home » Mengenai Kami

Mengenai Kami

Latar Belakang Syarikat

Ditubuhkan sejak 2001, Rezeki Melimpah telah berkembang menjadi salah satu peneraju utama dalam pemasangan siling kapur di Kuala Terengganu. Dengan kerjasama bersama Mat Siling Kapur, Rezeki Melimpah dapat meneraju dengan lebih jauh dalam servis pemasangan siling yang berkualiti.

Selain daripada pakar dalam pemasangan siling, Rezeki Melimpah juga mahir dalam wainscoating serta membekal cat jotun dan aksesori berpusat di Kuala Terengganu.

Kami komited untuk menawarkan perkhidmatan yang cepat dan cekap bersama dengan harga yang berpatutan. Ini adalah matlamat syarikat yang menjadikan kami menjadi salah satu syarikat pemasangan siling kapur di Kuala Terengganu.

Kami memberikan perhatian yang tinggi terhadap kualiti produk, setiap produk yang kami sediakan telah melalui kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan produk tersebut dalam keadaan baik sebelum sampai ke tangan anda.

"Kami bukan sahaja memberikan perkhidmatan rekabentuk siling kapur yang moden dan terkini malah seiring dengan servis dan produk yang berkualiti, kukuh dan harga mampu milik untuk kepuasan setiap pelanggan Rezeki Melimpah Sdn. Bhd"

Visi

Rezeki Melimpah Sdn Bhd menjadi peneraju supplier atau kontraktor siling dan cat di Terengganu pada tahun 2024.

Misi

Dapat membekalkan dan memasang siling atau cat kepada projek pembangunan di seluruh negeri.

Objektif

Memastikan Visi dan Misi dapat dilaksanakan supaya Rezeki Melimpah Sdn Bhd membangun dengan jayanya.

Sijil dan Pengiktirafan

Rezeki Melimpah sdn Bhd merupakan syarikat berdaftar yang diberi kepercayaan dalam pemasangan siling dan pembekal yang dipercayai di Terengganu.